Top 5-blogit Suomessa

Jos blogilistaa on uskominen, Suomen Top 5-blogia ovat kaikki muotiblogeja. Ykköspaikkaa on jo kauan pitänyt hallussaan Helsinkiläisen Annan Mungolife jolla on yli 4000 tilaajaa ja viikottaisia lukijoitakin yli 55000. Anna höpisee blogissaan kaikkea elämästä ja tyylistä eikä aina niin tarkkaakaan pysytäänkö aiheessa.

Motherfuckin’ Fashion on myös niin ikään muotiin, elämään ja matkailuun keskittynyt blogi, jota pitää Laura, kotoisin myöskin Helsingistä. Lauran blogilla on liki 4000 tilaajaa ja lukijoita blogi kerää viikossa liki 20 000.

Parikymppisen Lindan blogin nimi on Ps. I love fashion ja sitä kirjoitetaan Tukholmasta. Linda kertoo olevansa intohimoinen shoppailija, joten blogissa on varmaan on luvassa paljonkin tyylipäivityksiä sekä muotiasiaa. Blogi on kerännyt reilut 3000 tilaajaa ja viikottaisia lukijoita 27000.

Nelliinan vaatehuoneessa kirjoittaa tamperelainen Nelliina, jonka intohimoina ovat kirpparit ja Minna Parikan kengät. Helsingistä tulee myöskin reilu parikymppinen Emmi, jonka blogi No fashion Victims on blogilistan suosituin numero viisi. Emma kirjoittelee, kuten jo nimikin sanoo, muodista ja kauneudesta.