Netti puuhaa taukoaikaan

Jos tauolla on aikaa ehkä vain kymmenen minuuttia, ajan voi käyttää vaikka lukaisemalla mielenkiintoinen blogi asiasta, josta olet kiinnostunut. Blogien pitäjiä on miljoonia eikä varmaan ole yhtä aihetta, mistä joku ei päivittäisi netin kautta. Aihe kuin aihe on helppo etsiä Googlen kautta.

Ehkä haluat itse aloittaa blogin kirjoittamisen ja kertoa maailmalle päivittäisistä tai viikoittaisista tapahtumistasi. Blogin aloittamisen ohjeet löytyvät tietenkin netistä. Pistä hakuun: ”miten aloitan oman blogin”.

Muutama minuutti päivässä on hyvä käyttää uutisten seuraamiseen. Ehkä joku tietty tapahtuma kiinnostaa sinua ja seuraat sen kehitystä netin kautta. Suomessa on monia supertoimivia uutiskanavia, lehtiuutispalstoja ja tietoa tulviin niin läheltä kuin kaukaa. Näppäile sana ”uutiset” hakuun, ja valitse mieleisesi tiedonlähde. Kirjanmerkillä tämä lähde pysyy nopeasti löydettävissä, kun seuraava tauko-aika on käsillä.

Jo muutaman minuutin musiikin kuuntelua rentouttaa, ja netti on ehdoton ykkönen päästäksesi musiikin tunnelmaan. YouTubessa on sointuja ja videoita, uutta ja vanhaa; niitä on kätevä kuunnella ja ehkäpä joukosta löytyy säveliä, jotka lataat omaan laitteeseesi joko ostamalla tai lataamalla musiikin ilmaisjakelusta. Pistä hakuun ”ilmaista musiikkia” ja pian löytyy!

Muutama jännittävä hetki tauolla saattaa olla paikallaan, ja jännitystä saa tietenkin pelistä. Yksinkertaisia viihteellisiä pelejä on 1001pelit.com:in sivuilla monen monta ja myös Pelitykki.com on kehittänyt valtavan määrän pelivalikoimaa. Useat pelit ovat kestoltaan varsin lyhyitä, eli sopivaa taukopuuhaa muutamaksi minuutiksi.

Peliin saa jännitystä vedonlyönnillä. Netistä löytyy mm. Betsafe, jossa voit pelata vaikka pikkupanoksilla avattuasi pelitilin. Vedonlyöntikohteista löytyy ajankohtaisia ja hauskoja aiheita, sekä urheilua ja muita kilpailuja. Vedonlyönti livenäkin on mahdollista. Betsafe pöytäpelit käsittävät monet klassiset pelit kuten Pontoon, Baccarat, Ruletti ja Black Jack. Pelejä on yhteensä yli kaksi tusinaa. Jos videopeli kiinnostaa tauon pintaan, niitä on Betsafen sivulla yli 250! Muistathan palata tauolta takaisin töihin!

Tauolla ei ole ehkä aikaa katsoa kokonaista filmiä, mutta lyhyen videonpätkän voit sovittaa kahvitaukoon mukavasti. YouTubeen on ladattu monia hauskoja ja herkkiä videoita, kestoajaltaan muutamia minuutteja, joiden katselu vie ajatuksesi pois arjesta taon ajan. Rentoutumista!