Joitakin suosittuja blogeja

Valitessa suosittuja blogeja on kamalan vaikea päättää, mikä oikeasti on suosittu. Jos blogilistaa katselee, samat blogigenret tuntuvat olevan kaikista suosituimpia kuten lifestyle ja muoti. Ja liki kaikki suosituimmat blogit ovat itse asiassa jonkin isomman kokonaisuuden alla kuten indiedays tai rantapallo.

Yksi tälläisista sivustoista on myös Lily.fi jossa yhden ja saman sivuston alla on blogeja laidasta laitaan. Muutaman poimiakseni sieltä. Yksi niistä on Isyyspakkaus. Ei ehkä suosituimmasta päästä mutta mielenkiintoinen kyllä sillä kirjoittajana on kolmikymppinen isä joka luonnehtii itseään ammattinörtiksi. Mukavaa luettavaa lapsiperheen arjesta vaihteeksi miesnäkökulmasta kirjoitettuna.

Alussa mainittu Indiedays sisältää yli 200 blogia. Suurimmassa näissä on pääosassa lifestyle eli kuvataan päiväkirjanomaisesti kirjoittajan elämää kaikkineen siihen kuuluvine juttuineen. Yksi tällaisista blogeista Indiedaysin listoilla on Go 4 it vol.2 joka on Tukholmassa asuvan Mintun tarinointia. Tai kolmikymppisen äidin pitämä lifestyleblogi All I ever wanted is here.

Rantapallon blogilistalta löytyy erilaisia matkailuaiheisia blogeja. Mungolife on yksi niistä, ja se on jo kauan ollut yksi Suomen suosituimmista blogeista keräten tuhansia lukijoita viikottain. Blogia pitää Anna, joka asuu tällä hetkellä Lontoossa. Destination unknown on Sadun pitämä blogi tällä hetkellä Norjasta mutta matkat vievät maailmalle ja reissuista on kiva lukea.

Blogilistauksia löytyy myös muitakin kuin nämä kolme. Ainakin Trendi-lehdellä on monia blogeja.